Er du en af dem der foretrækker barbermaskinen frem for den tradionelle skraber? Så har du sikkert også prøvet at få fat på en barbermaskine som blev købt lidt for billigt, fordi du ikke for eksempel læste vores barbermaskine test.

Hvis ikke så lad vær! Der er en verden til forskel. Du fortjener at købe dig selv en god barbermaskine, der giver en lækker og tæt barbering og ikke bliver sløv efter ganske få barberinger.

Derfor bringer vi denne barbermaskine test, som kan hjælpe dig med at finde den bedste barbermaskine for dig.

Barbermaskine test

Markedet for barbermaskiner er nærmest blevet oversvømmet med forskellige modeller og mærker. Nogle koster kun et par hundrede og andre et par tusinde.

I denne test får du 3 gode bud på en barbermaskine i forskellige prisklasser. 

Remington xr1370 Hyperflex pro [TESTvinder]

 

bedste barbermaskine test

Vinderen af barbermaskine testen er Xr1370 Hyperflex pro fra Remington.

Testvinderen er givet til den barbermaskine hvor man får mest kvalitet for pengene.

I barbermaskinen sidder en super kraftig moter, som udover at give en tæt barbering hver gang, sikrer en behagelig og problemfri barbering. Der var ingen tvivl om at denne barbermaskine skulle vinde testen. Der blev her lagt vægt på den utrolig behagelige barbering og de mange funktioner.

En af funktionerne er det specielle hyperflex hoved der sidder på barbermaskinen, det følger ansigtets former hele vejen rundt og sikrer at hver eneste skægstub bliver barberet helt i bund.

Derudover er barbermaskinen 100% vandtæt, hvilket gør, at du kan klarer barberingen under bruseren som en del af morgenrutinen.

Panasonic ES-LT2n [DEN eksklusive]

 

den eksklusive barbermaskine test

Panasonic ES-LT2N løber med titlen som den mest eksklusive barbermaskine i denne test. Det er testens dyreste maskine, men den vinder prisen grundet moterkraft og fede funktioner.

Maskinen har den kraftigste moter i sortimentet, det sikrer en ekstra komfortabel barbering, da den ikke river i hårdene grundet for lidt power. Dette gør at man også, helt uden problemer, kan bruge barbermaskinen selv hvis skægget er blevet lidt for langt.

Den har et helt unikt affjdrings system i hovedet, som gør at den uden problemer kommer elegant omkring hovedet konjunturer. Knivene i maskinen er skåret af japansk stål, som er kendt som noget af det bedste stål til barbermaskiner.

Det lyder allerede meget godt, gør det ikke? Men er det nok til at vinde prisen som den mest eksklusive barbermaskine i denne test? Nej selvfølgelig ikke.. vi har nemlig gemt det bedste til sidst.

Barbermaskinen her er nemlig udstyret med en speciel sensor teknologi. Den registrerer skæggets tykkelse og justerer herefter automatisk hastigheden således at du opnår en perfekt og behagelig barbering.  

Reminton PF7400 Comfort Series Plus [Bedst til prisen]

 

bedst til prisen barbermaskine

Remington XR1370 Hyperflex Pro løber med titlen som bedste til prisen. Det er altså her du får absolut mest for pengene hvis du bare skal have en billig barbermaskine. 

Denne maskine er udstyret med det klassiske dobbelte folieskær, som gør det super nemt at klare den daglige barbering. Det fleksible barberhoved følger uden problemer ansigtets konjunkturer.

Det ergonomiske design og den kraftige moter som sidder i barbermaskinen er med til at give en komfortabel og bahagelig barbering.

En rigtig solid maskine til prisen.

Barbermaskine guide

Der er dem som går efter bekvemmeligheden og sikkerheden ved den elektriske barbermaskine. Det er klart den billigste løsning over tid, den hurtigste i en travl hverdag og noget af det tætteste du kommer på en manuel barbering med skraber. 

Tiden og den teknologiske udvikling har givet og nogle fantastiske redskaber. Barbermaskinen gør det i dag muligt for os mænd at få en tæt og glat barbering der ligner den traditonelle barbering på en nem, tidsbesparende og yderst tilfredsstillende måde. 

Hvad er en god barbermaskine?

Hvis du er kommet så langt i vores guide har du sikkert allerede en god ide om hvilken barbermaskine du ønsker. Men hvis du stadig ikke er overbevist, kan du her læse lidt om hvad du bør overveje før du køber barmaskinen.

For en velplejet mand kan det være svært at finde rundt i junglen af barbarmaskiner. Der findes så mange forskellige brands og typer af barbermaskine, der alle sammen reklamerer med forskellige smarte funktioner og fancy design.

For dem der foretrækker en hurtig og nem barbering er barbermaskinen det rigtige valg. Men skal maskinen have roterende barberblade eller vibrerende skær? Skal den have to, tre fire eller måske fem blade? Og er det et krav den skal være vandtæt og hvad med ledning og batteri?

Mange giver op inden de overhovedet får sat sig ordenligt ind i deres behov og krav til en barbermaskine og dermed ender med at købe noget de ikke er helt tilfredse med.

En ting er helt sikkert, alt for mange mænd køber en dårlig barbermaskine på tilbud i et supermarked. Hvilket er absurd hvis man tænker på hvor ofte man som mand barberer sig, da der er en kæmpe verden til forskel. 

Hvad skal man overveje før man køber?

Når man skal vælge en ny barbermaskine er der en række vigtige faktorer man bør overveje før man beslutter sig.

Du bør overveje følgende:

  • Komfort
  • Rengøring
  • Barberingens tæthed
  • Ydeevne
  • Prisen

Du bør som minimum overveje disse faktorer, som vi også gennemgår her i vores guide. Derudover kan det også være du har specielle ønsker til din barbermaskine, den kan være:

  • Skal den være vandtæt?
  • Skal den være ledningsfri?

Sådan har vi lavet denne barbermaskine test

Vi har i denne barbermaskine guide valgt at tage udgangspunkt i udvalget af barbermaskiner hos Made4men. Det har vi gjort, fordi vi som altid, ønsker at holde tingene simple og ligetil. Derudover har de et sortiment som spænder bredt og i hvad vi mener er en rimelig pris og kvalitet for en god barbermaskine.

Denne test inkluderer derfor ikke alle barbermaskiner som findes på markedet. Derudover har vi taget udgangpunkt i Made4mens egen test af maskinerne, som vi viderebringer i denne test. Vi har altså på Whitecollar ikke lavet fysisk test af de forskellige barbermaskiner.

Du får altså her et godt bud på forskellige barbermaskiner i kategorierne bedst til prisen, testvinderen og den eksklusive udfra et udvalg på cirka 30 stk.

Vi håber denne barbermaskine test guide kunne hjælpe dig videre med dit køb.

God fornøjelse!