Har du problemer med de der sexede røde knopper efter intimbaring? Er du i tvivl om rækkefølgen eller om skraberen skal køre med eller mod hårene? Måske har du mødt en sød pige og det er nu tid til at pleje kronjuvellerne for første gang?! Frygt ej, vi har skrevet denne guide omkring intimbarbering til mænd for alle. Vi holder dig i “hånden” og viser dig vejen til at få den flotteste og blideste intimbarbering til mænd.

Vi har delt guiden op i 3 dele:

  • Før du starter – Har du hvad du skal bruge?
  • Intimbarbering til mænd hvordan? Skridt for skridt guide
  • Røde knopper eller kløe efter intimbarbering?

Før du starter intimbarberingen

For at undgå problemer med din intimbarbering, er der nogle ting du gerne vil have styr på inden du starter.

Først og fremmest skal du sørge for at have god tid. Intimbarbering til mænd er ikke bare noget der er overstået i løbet af 5 minutter. Hvis man har for meget fart på ender man med en sjusket barbering, og der er stor risiko for røde knopper, kløe og andet lækkert.

Dernæst tjekker du op på, om du har alt hvad du skal bruge.

Barberskraberen

Du kan sådanset bruge den samme skraber, som du bruger på resten af kroppen. Det vigtigste er at du ikke bruger det samme blad forskellige steder på kroppen. Du skal sørge for at dit barberblad er rent og skarpt inden du starter.

Til intimbaring for mænd kan vi varmt anbefale Gillette Fusion Proglide Flexball skraberen, da det bevægelige flexball hoved, gør det nemt at fjerne hår på de vanskelige steder.

Gilette Fusion proglide flexball

Navnet lyder voldsomt, men denne skraber fra Gillette er perfekt til hårfjerning på kroppen.
Det bevægelige hoved gør hårfjerningen super nem og sikrer et skarpt resultat.

KØB HER

Kropssæbe

Inden du starter barberingen, skal du vaske dig godt og grundigt. Du ønsker her, at bruge en sæbe der ikke er for hård ved huden og ikke er proppet med parfume og andet skidt. Du skal derudover også købe en ordenlig sæbe der er bakteriedræbende, så de ikke ender i de åbner porer under barberingen.

Gør dig selv den tjeneste og køb en ordenlig kropssæbe: Se stort udvalg af kvalitets kropssæbe her.

VI ANBEFALER Australian bodycare

Bodywash fra Australian Bodycare er det perfekte valg til dig når der skal intimbarberes.
Sæben indeholder 2% antiseptisk the-træs olie, som renser porerne og har en svampe og bakteriedræbende effekt.

KØB AUSTRALIAN BODYCARE HER

Dit pre-shave produkt

Her bruger de fleste den klassiske barberskum, det er også et fint alternativ til ingenting. Vi er her på Whitecollar ikke særlig glade for barberskum. Barberskum udtørre huden og gør generelt intet godt for huden.

Vi anbefaler derimod, du bruger en barbergel til intimbarberingen. En gel er fugtgivende og får skraberen til at glide nemmere under barberingen. Du skal igen kigge efter en barbergel uden parfume og parabener.

Se udvalget af barbergel til intimbarbering her

VI ANBEFALER: Nõberu Pre-Shave

Pre-shave oil der er beskyttende mod de rifter og irritation, som opstår ved barbering.
Pre-shave olien er især egnet til ham som døjer med røde knopper efter endt barbering.

KØB HER

Aftershave

Yeeeess.. Der skal også bruges aftershave efter intimbarbering til mænd! Det behøver ikke her være en der dufter skarpt af parfume. Det vigtige her er at finde en fugtgivende aftershave, der plejer huden efter barbering, således at man undgår udslæt eller røde knopper.

Se aftershave udvalg her

BEDST BEDØMTE: Nivea For Men

Nivea For Men Moisturising Aftershave Balm er bedst bedømte trimmer hos Made4men.
Efter barbering påføres denne aftershave som har både kølende effekt og giver den fornødne fugt til huden.

 

KØB HER

Var det alt?

Ja, det er alt du skal bruge for at sikre en lækker intimbarbering til mænd.

Intimbarbering til mænd guiden

Hvis du følger denne guide vil du højst sandsynligt få den mest behagelige og skarpe intimbarbering du nogensinde har haft. Det lyder lækkert, gør det ikke? Okay lad os komme igang.

Nr 1 – Trim håret

Er det længe siden du har været igang forneden, kan det være en god ide at trimme håret inden start. Dette gør du både for at lette barberingen for dig selv og for at gøre det mere nænsomt for huden. Du kan bruge en lille saks eller en normal trimmer til det.

Nr 2 – Rengør området

Herefter skal området rengøres! Derfor hopper du en tur under den varme bruser og vasker dig grundigt med sæbe. Samtidig blødgøres huden og hårene af det varme vand, som letter intimbarberingen efterfølgende.

Har du ofte problemer med udslæt efter intimbarbering eller generelt sart hud, vil det være en god ide at bruge en skånsom kropsæbe uden parfume.

Nr 3 – Blødgør hårene

Inden du starter skal du blødgøre hårene og huden, til det formål skal du bruge et pre-shave produkt. De fleste vælger her at bruge almindeligt barberskum, men det er faktisk ikke så godt til intimbarbering. Barberskum er nemlig meget hård ved huden, og er ikke fugtgivende på nogen måde. Vi anbefaler derimod at du bruger en barber gel til intimbarberingen.

Se stort udvalg af barbergel her

Påfør gelen, lad den sidde noget tid og hop derefter videre til næste punkt i guiden.

Nr 4 – Intimbarberingen

Nu starter selve barberingen. Du tager din skraber med det rene og skarpe barberblad og starter barberingen.

Start med at tage alle hårene omkring pikken og barber altid med hårene, for ikke at irritere huden mere end højst nødvendigt. Skyl herefter med rent vand og finpuds eventuelle smuttere.

Derefter begynder du at fjerne hårene på pungen, det er den sværeste del når vi snakker intimbaring til mænd, Husk stadig at bruge masser af barber gel, så skraberen glider nemt over huden. Det nemmeste er systematisk at fjerne alle hårene i små firkanter på pungen for på den måde at få alle hårene fjernet.

Nr. 5 – Pleje af området

Dette er måske et af de vigtigste punkter for intimbarbering til mænd. Det er desværre også her mange mænd springer over hvor gærdet er lavest. Hvilket ofte medfører irritation og leder til røde knopper efter intimbarbering.

Det første du gør efter intimbarberingen er at hoppe under bruseren igen, denne gang med koldt vand… Ja koldt vand! Det gør du fordi du vil lukke porene i huden, så der ikke kommer skidt eller bakterier ned og skaber irritationer.

Nu påfører du en lækker fugtgivende aftershave eller creme specielt fremstillet til at berolige huden og undgå irritation.

Røde knopper eller kløe efter intimbaring?

Hvis det er første gang, eller det er meget længe siden, du har haft gang i hårfjerning af de ædlere dele, kan der forekomme irritation eller røde knopper. Simpelthen fordi huden ikke er vant til den hårde behandling, en barbering nu og engang er.

Hovedsageligt opstår de røde knopper fordi man ikke har fulgt punkterne i vores guide om intimbarbering til mænd. Hvis bladet ikke er rent eller man ikke får vasket sig ordenligt inden start, har diverse slemme bakterier frit løb til at komme ned og irriterer huden. Det kan også være man har glemt at bruge en fugtgivende aftershave efterfølgende. Knopperne kan også opstå hvis man har barberet mod hårene, det ødelægger huden og kan give irritation.

Har du fulgt guiden og sikret at dit udstyr er i orden, kan det være du har problemer med skægpest. Skægpest er ikke så farligt og ulækkert som det lyder. Her opstår røde knopper fordi de nye hår har problemer med at bryde gennem det yderste lag hud og derfor vokser under huden.

Det er heldigvis et nemt at behandle og kan klares ved at påføre et produkt der hedder Nisim Kalo, som hurtigt og skånsomt behandler skægpest, også efter intimbarbering til mænd.

Vil du vide mere om emnet kan du læse vores guide: Undgå røde knopper efter barbering

Nisim Kalo Ingrown Hair

Kalo Ingrown hair treatment reducerer indgroede hår, hvilket modvirker blandt andet røde knopper efter barbering.
Den efterladen samtidig huden ungre og mere frisk.

 

KØB HER