Den store hårfjernings guide til mænd

Mange mænd synes måske hårfjerning til mænd lyder, som noget ligegyldigt pladder. Sandheden er dog at den velplejede mand har styr på kropsbehåringen. Det betyder ikke nødvendigvis det skal fjernes, men i nogle tilfælde kun trimmes.

Vi har her lavet en guide omkring hårfjerning til mænd. Det er selvfølgelig op til den enkelte, at bestemme hvorvidt man vil følge denne guide. Selvfølgelig ikke noget korrekt facit, men du vil fremstå som en velplejet og soigneret mand. Vi kommer blot med et eksempeler på hårfjerning til den velsoignerede mand.

Man skal huske, at det som mand er okay at være behåret, da det er en del af det, at være mand. Det skal dog plejes, så man ikke kommer til at ligne en hulemand.

Vi kommer i denne guide omkring hårfjerning til mænd på følgende områder:

  • Næse og ører
  • Bryst, mave og armhuler
  • Skulder, ryg og balder
  • Ben og arme
  • Intimbarbering og hårfjerning mellem ballerne
  • Øjenbryn

Hårfjerning næse og ører

Det kommer vel næppe som nogen overraskelse, at når man snakker hårfjerning til mænd er dette et vigtigt punkt. Alt for mange mænd får ikke fjernet deres hår i næse og ører, som derfor ender med at stritte vildt ud af åbningerne.

Og der er intet at diskutere her, den velplejede mand fjerner disse hår!

Vi anbefaler at man bruger en næsetrimmer til hårfjerning i næse og ører. De har som regel et rundt afbøjet hoved, som man kører rundt i næse og ører og hermed fjerner alle hårene sikkert og skånsomt.

Der er ikke den store forskel på trimmerne, men lad dog vær med at købe dem for billigt. Kig efter ‘bedst i test’.

Hårfjerning bryst, mave og armhuler

Disse steder er blandt de steder på kroppen hvor mænd godt kan have mange hår, og det er også okay at være behåret på disse steder. Det er selvfølgelig en smagssag hvor meget hår man ønsker, eller om det skal fjernes helt.

Vi anbefaler at man trimmer håret på brystet, maven eller i armhulerne, så det ikke gror vildt, ellers kommer man hurtigt til at se usoigneret ud. Det kan gøres med en helt almindelig trimmer.

Har man kun få hår på brystet eller maven vil det i mange tilfælde være bedst at fjerne hårene helt, så der ikke er enkelte vilde strittere. Den mest effektive måde at fjerne hår disse steder, er ved at vokse det, men man kan også bruge en god skraber.

Vi er store fans af Greenkeeper trimmeren og Flexball serien fra Gillette.

Hårfjerning ben og arme

Mænd må gerne have hår på benene, faktisk skal mænd have hår på benene. Man må dog gerne trimme benene, så det ikke ser alt for vildt og voldsomt ud! Dette kan gøres med en helt almindelig trimmer hvor man kan justere længden.

Det samme gælder for armene. Man skal helst have hår, men har man meget kraftig hårvækst på armene, kan man være nød til lige at holde det nede.

Længden er en smagssag, men få det til at se ordenligt ud, så der ikke stritter hård ud til højre og venstre.

Intimbarbering og hårfjerning mellem balderne

Intimbarbering for mænd er et område der er mange delte meninger om? Skal det være helt glat eller skal det trimmes – måske en blanding eller et mønster? Det er også et meget følsomt område, så man skal være sikker på at gøre det rigtigt. Vi har skrevet en mere dybdegående guide til intimbarbering for mænd her.

En ting er sikkert, når vi snakker hårfjerning til mænd – det skal plejes! Om man vælger det ene eller andet, så er vil det altid være bedre end en vild jungle der har opslugt anakondaen.

Det er selvfølgelig en smagssag hvad man ønsker af frisurer “dernede”, og hvor meget tid man vil bruge på det.

Bollerne, nosserne, kastanjerne, kronjuvelerne.. ja kært barn har mange navne, bør altid være glatbarberet, sådan fremstår de pænest og mest soigneret. Det nemmeste er at bruge en skraber til formålet.

Hvad angår hårene omkring pikken, kan man vælge at trimme hårene helt korte eller følge trop med de ædlere dele og lade det kronrage.

Hvis du vil have fjernet hårene i røven, vil vi anbefale dig at gå til en professionel. Det skal helst foregå med voks. Hvis du begynder at bruge en skraber dernede, vil de mange bakterier i området højst sandsynligt skabe irritation og betændelse i porrerne.

Til intimbarbering anbefaler vi igen Greenkeeper trimmeren og Flexball serien fra Gillette.

Vil du vide mere kan du læse vores guide om intimbarbering til mænd.

Øjenbryn

Yeeeees.. det er også en del af hårfjerning til mænd. Du skal som mand også pleje dine øjenbryn, selvom der ikke findes noget mere smertefuldt. Nogle er heldige at have pæne øjenbryn, som ikke behøver særlig meget opmærksomhed. Der er dog mange mænd der er nød til lige at trimme brynende en gang imellem.

Dette gøres med en pincet, som bruges til at fjerne hårene. Lad nu vær med at slanke øjenbrynende for meget, som kvinderne gør! Vi skal jo huske på det er hårfjerning til mænd og ikke kvinder..

Det kan godt betale sig at investere i en ordentlig pincet i god kvalitet, så du undgår for mange frustrationer.

Similar Articles

Comments

Mest populære