Undgå røde knopper efter barbering

Har du problemer med røde knopper på huden efter barbering? Så er du bestemt ikke den eneste, i denne artikel kan du læse vores 6 råd til at undgå røde knopper efter barbering. Det er nemlig et meget normalt problem for mænd, som er forholdsvis nemt både at forebygge og behandle.

Har du problemer med røde knopper efter intimbarbering, så skal du læse denne guide.

Er skaden allerede sket? Så skal du have fingre i denne Razor Bump Tonic. Produktet går nemlig ind og dæmper irritationen i huden og fjerner de røde knopper.

Hvorfor opstår de røde knopper efter barbering?

Der kan være forskellige grunde til de opstår. Følger du disse simple råd i artiklen, kan du næsten med garanti undgå røde knopper efter barbering.
Den mest almindelige grund er, at under din barbering åbnes porerne i huden og der er derfor fri adgang for bakterier og andet skidt. Disse bakterier kan irriterer huden eller skabe betændelse, som fører til de røde knopper. Det kan blandt andet skyldes at du bruger en sløv eller beskidt skraber eller et forkert barberings produkt.

En barbering er hård for huden. Det kan derfor også være din hud er irriteret og tør efter barbering. Man kan undgå de røde knopper efter barberingen ved at bruge de rigtige produkter, mere om det senere i artiklen.

Til sidst kan det også være du lider at skægpest (Rolig! Det er ikke så slemt, som det lyder). Skægpest skyldes at man har meget fint skæg som har svært ved at bryde igennem det øverste lag hud, eller har krøllet og kraftigt skæg der begynder at gro indad igen. Har man problemer med skægpest kan man undgå røde knopper efter barbering, ved ikke at barbere sig for ofte og lade skægget gro. Er det ikke muligt kan man med fordel følge vores 6 råd herunder, hvor der også bliver anbefalet et produkt til bekæmpelse at skægpest.

6 råd til at undgå røde knopper efter barbering

Du får her 6 råd til at undgå de røde knopper der kan opstå efter barbering. Nogle af dem kender du sikkert allerede, men så kan du supplerer med de andre råd.

VI ANBEFALER: Barbersæt mod røde knopper

Sæt mod røde knopper

Sig farvel til de irriterende røde knopper efter barbering med det her fede ansigtssæt fra Australian Bodycare! Vi har fundet de to hemmelige våben til en smooth barbering uden at der opstår problemer. Det er også disse to produkter, der danner grundlag for resten af guiden.

Det her er den ultimative sejr over barberingsirritation: Røde knopper får nul point, og dit ansigt scorer en solid et-til-nul!

Nr 1 – Rengør ansigt inden barbering

I virkeligheden starter din barbering allerede inden skraberen rører huden. Det er nemlig super vigtigt at man rengøre og blødgør huden inden man starter for, at sikre en blid og ren barbering.

Dette gøres ved meget simpelt at vaske ansigtet i varmt vand inden man starter. For at sikre en ren og frisk barbering kan det varmt anbefales at bruge et facewash produkt – Dette er især en god ide hvis du har problemer med skægpest.

Hvis du ikke ejer et fashwash produkt, kan vi anbefale dette fra Australian bodycare.

Nr 2 – Trim skægget først

Har du langt skæg, er det en god ide at trimme eller klippe skægget først. Dette vil gøre det nemmere at bruge skraberen senere og sikre en mere skånsom barbering. Det gælder også hvis du barberer dig i intimområdet. 

Nr 3 – Brug den rigtige skraber

Vi nævnte tidligere i artiklen, at den hyppigste grund var en beskidt eller sløv barberskraber. Sørg derfor altid for at din skraber er ren og skarp. Skift derfor ofte bladet eller sørg for at slibe dem.

Er du i tvivl om hvilken skraber, der er den rigtige for dig? Læs vores store barberskraber guide.

Nr 4 – Brug et ordenligt barberprodukt

Du skal altid bruge et barberings produkt når du barbere dig. Rigtig mange vælger at bruge den klassiske barber skum. Lad vær med det hvis du vil undgå røde knopper efter barbering! De er nemlig rigtig hårde ved huden og har tendens til at udtørre og irritere sart hud. Der er heldigvis rigtig mange gode alternativer, vi hellere vil anbefale dig.

  • Barbergel – Gel giver dig en nem barbering med høj fugtighed, som ikke generer huden. De meget blidere overfor huden end fx barberskum og er et rigtig godt alternativ.
  • Olie – Ikke mange har hørt om barberolie, det er en skam. Det er nemlig et rigtig fint produkt til at bruge under barberingen. Det giver en god glidebane og er meget skønsom overfor huden.
  • Sæbe – Det er vigtigt at understrege dette ikke er en normal sæbe, det kan man ikke bruge til barbering. En sæbe til barbering er lavet til formålet, den er fugtgivende og skummer fuldt op når den anvendes.

Hvis du har fulgt vores anbefaling til produkter, skal du nu bruge det produkt der hedder shave gel, det er en barbergel, som beskrevet tidligere. 

Nr 5 – Efter barbering

Hvis du vil undgå de røde knopper efter barbering, skal du sørge for at pleje huden efterfølgende. Lige efter barberingen skal du igen vaske huden. Denne gang i koldt vand, dette vil lukke porerne igen så der ikke kommer skidt og bakterier ind i huden. Sørg for at få vasket alt gel, olie eller sæbe af efter barbering. For at være sikker på huden får den bedste behandling efterfølgende skal du anvende en fugtigheds givende aftershave. En aftershave inderholder typisk også sprit eller alkohol der renser og disinficere huden efter barberingen.

Har du fulgt vores produktanbefaling, skal du nu bruge after shabe produktet. Din hud vil højst sandsynligt være irriteret og føles varm. Men med kombinationen af disse produkter, skal du nok hurtigt få kølet huden ned igen og undgå de røde knopper efter barbering.

Nr 6 – Hvis uheldet er ude..

Hvis du har fulgt alle rådene i dette guide til at undgå røde knopper efter barbering, vil langt de fleste ikke opleve denne irritation.

Skulle det alligevel ske findes der heldigvis et et utroligt effektivt produkt til at fjerne de røde knopper.

Produktet hedder Razor Bump Tonic. Produktet går ind og dæmper irritationen i huden og fjerner de røde knopper.

Similar Articles

Comments

Mest populære