Basis hudpleje til mænd

Hvis du aldrig har haft en hudpleje rutine som mand, er det på tide at komme i gang. Vi kender dig, vi er ligesom dig, det skal være simpelt. Derfor har vi lavet denne enkle hudpleje guide til alle mænd. Der skal nemlig ikke så meget til at holde huden i frisk og lækker.

Du behøver ikke et arsenal af dyre cremer eller afsætte flere timer til hudpleje hver onsdag aften. Der skal nemlig ikke meget andet til, end en simpel hudplejerutine for at holde, reparerer, beskytte og endda forkæle huden en smule.

Vi giver dig i denne basis guide om hudpleje til mænd alle værktøjer til at komme i gang med din hudpleje rutine.

Er du klar? For om et øjeblik røber vi den simple hemmelighed til nem, enkel og effektiv hudpleje til mænd.

Sådan gør du hudpleje til mænd nemt

Vi har lavet denne hudpleje guide til alle mænd. Og vi kender mænd og ved derfor, at det skal være nemt og enkelt at komme i gang.

Gør dig selv en tjeneste og læs guiden, så er du godt på vej til en flottere, renere og mere sund hud.

3 simple regler til din hudpleje rutine

Præcis som med de fleste andre ting i livet, så kommer resultaterne ved at være vedholdende. Det samme gør sig naturligvis gældende, når det kommer til hudpleje.

Derfor er det vigtigt at have en fast rutine, og den rutine skal være nem og enkel ellers falder de fleste fra igen.

Man kan altid udvide sin hudplejerutine, hvis behovet er der, men følger du disse simple regler kommer du langt.

  1. Vask dit ansigt 2 gange dagligt. Brug sæbe om aftenen og rent vand om morgenen.
  2. Brug altid et plejeprodukt efter barbering.
  3. Kør en god fugtgivende creme i ansigtet dagligt efter hver vask.

That is it!

Det er vitterligt, de 3 vigtigste regler når det kommer til god hudpleje for mænd. Det tager dig 5 minutter dagligt.

Husk, at det vigtigste er at være konsekvent og vedholdende.

VI ANBEFALER:
Hudplejesæt til mænd fra Australian bodycare

Du får her et komplet sæt til effektiv hudpleje for mænd. Du får her alt du har brug for til din daglige 5 minuters hudpleje rutine.

Sættet indeholde:

  • Facewash
  • Facetonic
  • Face cream
  • Spot stick

Produkterne i sættet kan også købes enkeltvis, så du nemt kan supplere op når du løber tør. 

Sådan ser din hudplejerutine ud

Bruger du det hudplejesæt vi anbefaler her. Vil du opleve, at få en nem, enkel og problemfri hudpleje rutine, som ser ud således.

Morgen

Vask dig grundigt i ansigtet med almindeligt vand.

Så snart dit ansigt er helt rent, påfører du en passende mængde ‘Face Cream’.

Det er alt du skal gøre fra morgenstunden, hvilket de fleste af os er helt tilfredse med.

Aften

Vask dig grundigt i ansigtet med vand og ‘fash wash’ sæben.

Så snart dit ansigt er helt rent, påfører du den anbefalede mængde ‘face tonic’, du mærker hurtigt hvordan den trænger ind og renser porerne. 

Til sidste giver du huden et skud face cream. 

Til det sidste

Til tider er der brug for hurtig førstehjælp til uren hud. Det kan være bumser, hudorme eller andre urenheder, som viser sig lige op til et vigtigt møde eller en god date. 

Til det er ‘Spot Stick’ fra sættet god førstehjælp til symptombehandling af urenheder. 

Forstå din hudpleje rutine

Rens ansigtet

Noget af det vigtigste er, at rense huden. Mange af os mænd har en god rutine med at kyle noget vand i hovedet om morgenen for lige at vaske det værste søvn ud af øjenkrogen. 

Det er også perfekt, men om aftenen skal vi også rense huden med en god sæbe og eventuelt en skintonic. 

Om morgenen fortsætter du bare blot med at vaske dig, men kun med almindelig vand ellers kan det blive for meget for huden.

Fugt og beskyt huden

Dette punkt er ofte, hvor mange mænd falder fuldstændigt igennem. Vi skal bruge en fugtgivende creme, der giver fugt til huden. Det skal vi gøre både morgen og aften lige efter at vi har vasket ansigtet.

Samtidig er det vigtigt, at vi beskytter huden. Her kan det for eksempelvis nævnes, at solcreme er kanon vigtigt for en god hudpleje rutine.  

Reparerer huden

Sidste punkt kan variere meget fra person til person.

Vores hud bliver dagligt udsat for alt muligt, som ikke hjælper til en god hudpleje rutine. Derfor er det en god ide at hjælpe den lidt på vej, så den har de bedste forudsætninger for at reparerer sig selv. 

Face Tonic og Spot stick er redskaberne du skal bruge her.

Det kan være alt muligt eksternt som cigaretrøg, luftforurening, sollys osv. 

Men det kan også være ting vi selv påfører den. For mænd er den typiske og nok hårdeste omgang for huden barbering. Derfor er det også vigtigt at have en god rutine, når man barberer sig som mand. 

Sådan vælger du de rigtige hudplejeprodukter til mænd

Der findes absurd mange hudplejeprodukter til mænd. Sidder du og læser denne artikel kan du måske undre dig, når vi siger det bare skal være simpelt. Men faktisk anslår man, at der bliver brugt omkring 6 milliarder dollars på hudpleje årligt. 

Så hvad skal man være opmærksom på, når man er på udkig efter hudplejeprodukter til mænd?

Vi har allerede anbefalet det sæt, vi mener kan fungerer for alle. Vi har advokeret for, at din hudpleje rutine som mand skal være simpel. Men hvis du selv ønsker at gå på jagt, er der her nogle ting du bør overveje.

Kemikalier og andet snask

Vi ønsker at rense huden og give den de bedste betingelser for at være sund og rask. En af de ting vi gør, når vi renser huden er at vaske alle de urenheder, vi får fra dagligdagens forureninger væk. 

Mange hudplejeprodukter indeholder alle mulige vanvittige kemikalier, parfumer og parabener, som er bevist skadelige, men også i den simple hudpleje rutine er fuldstændigt og aldeles overflødige. 

Vær derfor opmærksom på hvad produkterne indeholder. 

Glem køn

Når du kigger efter hudplejeprodukter skal du glemme hvorvidt du er mand eller kvinde. Mænd og kvinders behov for hudpleje er mere eller mindre det samme. Du skal derfor ikke være bange for at vælge et produkt, hvor der står ‘women’ eller ‘unisex’ på etiketten. 

Det virker naturligt at lede efter ‘skincare products for men’, når man er en mand. Rigtig mange brands køber, da også gerne ind i den fortælling, men helt ærligt, så er det fuldstændig ligegyldigt. Så kan du få lov til at bruge konens dyre hudplejeprodukter, er der absolut intet i vejen for det. 

Din hudtype

Der er forskel på hudtyper og hvilke produkter man har brug for. De typiske ‘problemer’ mænd døjer med er enten fedtet hud eller tør hud. Det kan også være du døjer med akne eller indgroede hår, i så fald kan det være en god ide at finde special produkter, der kan afhjælpe problemer hos bestemte hudtyper. 

Similar Articles

Comments

Mest populære